经过好多次,好多时已经派哂筹,就算叫外卖,都要等一个钟🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️永不放弃精神,今次再试!! 😂 等咗45分钟,终于俾我等到🎊餐厅9点正last order,9:15前一定要离场。入座嘅时候已经8:10,我哋好快手一次过落哂要食嘅嘢😂 我谂系因为太晏嘅关系,好多期间限定寿司已经售罄。除咗寿司,仲有一品料理同甜品选择,比如茶碗蒸、味噌汤大福、软雪糕⋯⋯荃湾Donki分店系第一间鲜选回转寿司分店,但因为疫情关系,回转带已经停用,只系净返孤独嘅wasabi 系回转带上面😂 所有食物转用高速车运送。寿司用赤醋调味,所以寿司饭对比平时食到嘅寿司稍为深色少少。全程用tablet落单,点餐后,大约5分钟就陆续有食物送到。虽然接近关门时间,但鱼生仍然新鲜,唔似卖剩货。价钱中等,2个人食咗20碟寿司🍣😂,埋单$470。个人觉得寿司醋有啲重手,醋味较重。餐境环境干净,职员服务态度好好。门口登记入座嘅职员除咗叫客人入座之外、仲要带位、处理外卖单、放外卖入交收柜、同外卖平台车手交接。人流一直都无减少过,职员做到无停手,仲不时关心客人落外卖情况,每隔一段时间,会问下有冇在场客人等紧外卖,一人身兼多职,仍然面

餐厅9点正last order,9:15前一定要离场。

寿司用赤醋调味,所以寿司饭对比平时食到嘅寿司稍为深色少少。
虽然接近关门时间,但鱼生仍然新鲜,唔似卖剩货。
价钱中等,2个人食咗20碟寿司🍣😂,埋单$470。
个人觉得寿司醋有啲重手,醋味较重。

餐境环境干净,职员服务态度好好。
门口登记入座嘅职员除咗叫客人入座之外、仲要带位、处理外卖单、放外卖入交收柜、同外卖平台车手交接。人流一直都无减少过,职员做到无停手,仲不时关心客人落外卖情况,每隔一段时间,会问下有冇在场客人等紧外卖,一人身兼多职,仍然面不改容,好专业。
2022-08-17