2017-12-20 781 浏览
大角咀好少去,但其实旺角行去都ok方便der。见到openrice介绍价格位50蚊以下?应该平过系mk正中食泰菜?见menu真系几平就行嚟食下啦,又唔太远。泰国鱼饼 28蚊,4件热,内有泰国香茅定金不换味?好香口,点唔点泰国辣汁都得,弹牙感 有! 鱼味有!齐哂。肉碎生菜包 48蚊,好似平过九龙城呀!价钱平左但份量一样?!抵!我食辣度强左 肉碎辣嫁,但ok中辣对我,有洋葱有肉粒咁,咬生菜脆,肉暖暖软硬适中。肉碎中有芫茜加强味,胡萝卜就增加口感。烧猪颈肉 48蚊带甜,特别林身,猪颈肉有肥肉同瘦肉好好吃。细心咬,外层有点脆,好少好少个只,但食到香茅同烧黑味,过引。船河上一排先食过,今次就放过船河啦?!呃你咋,有细size就叫个牛肉船河 15蚊呀 加8蚊仲有个青柠梳打。青柠梳打酸酸有汽解喝一流,开始大食啦。应该少冰,哈,有点冻呀。细细碗但内料有齐喔。豆卜吸汤够味不咸。河粉有QQ,牛肉好软口,霸王鸡饭 45蚊,好多荳菜同葱花。霸王鸡是鸡脾,肉全是又林又滑,加炸蒜好香。青咖哩鸡饭 45蚊辣辣地有椰汁味添。有豆角 有茄子 鸡肉份量ok呀,饭都整得好靓 正正方方呀。汁满饭既感觉好正,少少辣接受到,特别

青咖哩鸡饭 45蚊辣辣地有椰汁味添。有豆角 有茄子 鸡肉份量ok呀,饭都整得好靓 正正方方呀。汁满饭既感觉好正,少少辣接受到,特别茄子配青咖哩好好,好多汁。

另外要椰青 28蚊,无得跟餐。椰青好清热嫁,都有好多口水,唔会两啖就无哂。

千层糕 12蚊好美满有个泰式甜品做ending,甜甜韧性有力,好钟意个咬感,好椰奶味,有d太软!
  • 肉碎生菜包
  • 青咖哩鸡饭