2024-07-26
听同事介绍呢间安利鱼蛋粉面好出色🍜冇食过唔好同人讲去过筲箕湾,见佢讲到咁夸张,个日放假就去左试🤣本身都预咗要排队,但去到都系俾出面排紧队嘅客人吓亲,果然食好嘢都系需要等待🙂↕️最后由2点3 等到差唔多3 点先入到去,个肚已经饿到扁咗🥲切腩鱼片捞粗 $60未食已经留哂口水,卖相非常之吸引❤️食材高质,鱼片头好弹牙,牛腩唔系平时茶记个啲cheap牛腩,咬落去系有一丝丝牛肉,而且好重牛味,份量都几多,食极都仲有肉🤣🤣捞面煮得啱啱好,唔会太淋又唔会太硬,味道调较得好好,因为嗌捞面,所以会配埋个汤,好食到我唔洗15 分钟就清咗成碗面😛鲜油奶多 $24见到好多人除咗介绍牛腩面,仲话鲜油奶多系必食,所以我都嗌咗份🙂↕️多士烘得好脆,面头金黄色,入面夹住鲜油同海量嘅炼奶💛呢个咁邪恶嘅配搭其实点食都唔会输,一个人食哂2 块简直系湿湿碎😋😋.呢间虽然只系卖普通嘅牛腩粉面,但味道绝对唔普通,系我会挂住嘅味道🤤我好快会再嚟食🙂↕️
切腩鱼片捞粗 $60
鲜油奶多 $24