2022-11-01
▫️其实一星期入面至少有4、5餐都会食汤粉面🍜😋 车仔面系我其中至爱之一,因为好多𩠌可以拣🤩▫️筲箕湾呢间车仔面玻璃门前贴左好多名人合照同访问,望落好似好劲咁👀 今晚屋企无煮饭,一于就黎试下系咪真系咁好食😎🍜 四𩠌一面 $48▫️呢碗系呀妈既👩🏻 要左粉丝,索晒汤超入味😽 但而家打返出黎先发现,呀妈嗌既全部都系加工食物😹 鱼腐、蟹柳、鱼蛋😂 鱼蛋索晒咖喱汁,就算咬落中间位置都有咖喱味😝 鱼腐、蟹柳都好索汤,通菜好似系我叫呀妈嗌个菜食下佢先嗌埋😂🍲 净三𩠌 $30▫️最近想减肥,夜晚都系食少啲淀粉质🤪 一上枱基本上净系见到通菜🥬 份量十足唔呃秤🤣 萝卜煮得好淋好清甜🥕 卤水猪颈肉都煮得够淋,但可能浸左汤关系唔太食得出卤水味🤫 加埋秘制辣酱连汤好惹味😋 净三𩠌都够晒饱😆🥤 可乐 +$3▫️嗌够三𩠌一面就可以用优惠价+$3换购汽水一罐🤭▫️味道唔算惊为天人,但价钱抵食足料,环境又坐得舒服,绝对可以encore😋
🍜 四𩠌一面 $48
🍲 净三𩠌 $30