餐厅: 八雲札幌拉麵
资讯:

2011-08-10 53 浏览
喺门口见到呢间日本嘢装修都几好, 又新开未食过于是就入去试下, 当睇menu时发觉唔平, 仲要喺筲箕湾咁的价, 如果唔好食都唔会再帮衬, 因为东大街实在太多好嘢食......牛油拉面: 好好味, 拉面加埋啲汤底简直系一流, 绝....完全饮晒个汤!!!咖喱猪扒饭: 无乜味, 份量唔够食, 好细碟, 六十几蚊, 一啲都唔抵食品!! 天悦𠮶间好食好多, 仲要平佢一半...... 蟹子沙律ok葱拉面: ok, 啲葱好食, 但食过加咗牛油的汤底后, 再食呢个就扣埋分, 真系差好远呀!!!!日式煎饺子: 超失望, 一啲味都无, 个皮唔得个涵都唔得, 唔好食, 总之唔加钱叫无料免费鸡蛋: 唔知呢间嘢系咪知道自己啲食物细份, 怕食唔饱人, 所以放咗啲旦喺到等人可以食饱啲!!! 我就好钟意食旦, 但食一只都已经饱晒, 我老公就食咗两只, 太贪心!!
牛油拉面
咖喱猪扒饭