2020-06-12 179 浏览
同fd 约尖沙咀食饭,食💛我试过星期五同星期三黎,都系爆满甘滞所以想黎食真系要bk 定位我地六个人叫左六样野炸软壳蟹沙律,软壳蟹味道唔错,口感仍然脆沙律酱沟埋d 菜味道都几好,而且青瓜够爽脆多人就一定点个小食拼盘鸡翼好食,炸虾都唔错,炸蚝就好似腥左少少,但整体炸得岩岩好,唔会太㶶同油黑松露意大利饭,黑松露就系面头个度,所以自己捞埋食,味道都唔会太咸,饭既口感岩岩好,正常水准烟三文鱼正常,唔会偏咸,意粉同只忌廉汁都唔错pizza menu 改左,所以唔update, 店员话改左一系鸭胸一系烟三文鱼pizza 系薄底,都仲有d 脆,第二次黎食就无甘脆,pizza 味道唔会好重味,都系靠烟三文鱼有番味我地仲有叫炸鱼薯条无影到,炸鱼够脆,入面鱼身都滑,薯条有黑松露,但唔系条条都甘脆整体依间服务同食物比起好多💛做得好好多所以都值得黎encore
同fd 约尖沙咀食饭,食💛

我试过星期五同星期三黎,都系爆满甘滞

所以想黎食真系要bk 定位

我地六个人叫左六样野

炸软壳蟹沙律

炸软壳蟹沙律,软壳蟹味道唔错,口感仍然脆

沙律酱沟埋d 菜味道都几好,而且青瓜够爽脆

小食拼盘

多人就一定点个小食拼盘

唔会太㶶同油

黑松露意大利饭

烟三文鱼忌廉意粉

烟三文鱼正常,唔会偏咸,意粉同只忌廉汁都唔错

烟三文鱼pizza

整体依间服务同食物比起好多💛做得好好多