2022-08-23
Burger Joys一直都好受欢迎🍔而我一直未试过 而家香港区已经有3间分店 我今次都系拣咗去返西营盘店 呢度嘅店面唔算好大 装修行美式风格🇺🇲几有feelBurger主要分咗牛 鸡同鱼 如果素食者呢度都有素burger可以选择🫧芝士牛肉汉堡汉堡面包几松软 牛肉都保持到juicy 味道亦够浓郁 加埋生菜 洋葱 酸瓜同埋半溶芝士呢啲配料 简单得嚟都好滋味 如果大胃王可以拣double 有双层牛肉 🫧鱼柳汉堡鱼柳比想像中大块同埋厚肉 好有份量 肉质都唔错 算系几嫩滑 一样有生菜 洋葱 蕃茄 呢个系配沙律酱 食落比较清新burger都可以加钱转套餐 就会有埋汽水或者啤酒同薯条 我哋都加咗一份 薯条仲加左蒜蓉 呢个好夸张 系大量嘅蒜蓉再加两粒蒜头喺 味道好浓厚 我就觉得重口味咗啲 除咗蒜蓉仲有热溶芝士同黑松露拣
🫧芝士牛肉汉堡
🫧鱼柳汉堡