2008-06-15
父亲节去边度都多人, 由于阿爸都钟意食pizza, 结果就打左电话去订。 比较差劲的!! 打了几十次电话都无人听, 本来都打算唔叫!后来上网见到有得订, 于是就订左!! 点知订左成个钟都无人理!! 但最后都打黎, 原来系佢地个system坏左!! 再加上佢地都好诚恳道歉, 结果都叫左。大概45分钟就黎到, 都算准时。 以前都试过pizza hut以外的外卖pizza, 结果都系非常的差, 所以对呢间都无太大期望。 一开个盒, 个pizza卖相都唔系太特别, 不过吃落去都唔算难食。 曾经有d人话好似橡胶咁, 我觉得只系佢地都唔系即时食, 等到冻晒紧系硬啦!! 热o既都算ok!pizza味道不错, 比得上pizza hut, 但价钱却是一半。 d汤都ok, 不过就淡左少少。 但最好食o既系个猪肋骨, 好有口感, 食落去都有少少辣, 比较惹味。 鸡翼都系大大只, 唔系网上话好似鸡仔咁。 但系个香肠就太大cheez味, 定唔顺唔好去试。