餐厅: 太興 (杏花新城)
资讯:

餐厅: 太興 (杏花新城)
资讯:

2021-06-18 900 浏览
唔知系咪而家经济复苏, 饮食业好难请到人, 顾客系要承受一啲好恶劣好粗鲁嘅服务态度??去过唔同嘅太兴餐厅, 佢哋统一服务质素-- 都系属于差!杏花村呢间太兴当然主要系做街坊生意, 顾客就绝对正正常常, 侍应甚至主管就非常骑呢!!今朝去食早餐, 喺门口素安心出口同埋量体温, 然后就企喺度等侍应带围入座, 有个肥侍应喺外面入嚟, 一嘢撞到我好痛, 然后佢个眼神不怀好意咁, 虽然口里面就有道歉. 佢畀我嘅感觉系好话我阻住条路, 所以特登大力撞我. 我就走返埋佢佢𠮶度撞番佢啰, 佢竟然有反应㖞, 又话我痴线又话我特登撞佢㖞!!!一路系咁同其他职员喺度闹㖞.攞咗个侍应个名(佢仲好大方畀个名牌我睇添, 一啲都唔惊)之后投诉佢主管(无Q用), 跟住再打电话去公司, 咁就见佢开始惊啦, 收声啦.所有侍应对顾客讲嘢都系粗粗鲁鲁晦晦气气, 知道我唔好惹, 就特别对我好声气.呢啲咁样嘅工作同服务态度, 好明显系冇王管嘅结果!!!太兴出品嘅食物质素ok嘅, 不过呢间杏花邨嘅太兴我应该唔会再帮衬!!

去过唔同嘅太兴餐厅, 佢哋统一服务质素-- 都系属于差!

呢啲咁样嘅工作同服务态度, 好明显系冇王管嘅结果!!!