2018-03-12 484 浏览
好耐冇食和民,今晚去食吓。㩒飞等位,一堆人㩒完企门口近十分钟都冇侍应出来带位。其中有个食客忍唔住入去循左个圈,原来入面大把吉位,只系冇人负责带位???终于俾佢捉到一个阿姐出来入枱,排队的人群虽然清左。但相信大家都已经少少不满。肚饿到死,自然9 秒9 落单。可能超过一年冇食和民了,餐牌好似改左,少左选择。求其叫左D食住先算。点知过左二十分钟都冇野食,心知不妙。即刻揾个阿姐帮手 check 单,佢回覆竟然系: 「边个同你落单架?你要揾返果个人问㖞!张单唔系我落架㖞!」即刻o 咀.......我真系唔记得边个落系咪就冇得食呢???由于佢讲得好大声吓,几乎半场都听到。然后有另一阿姐扑出话原来张单落错枱。搅完一轮终于上返食物,可能碟野游左几张枱或者试过味都唔定?食物味道ok但唔特别介绍了,一肚气。都唔知点 Train 人,冇乜事都唔会再食呢间。
好耐冇食和民,今晚去食吓。

搅完一轮终于上返食物,可能碟野游左几张枱或者试过味都唔定?