2018-03-12 490 浏览
好耐冇食和民,今晚去食吓。㩒飛等位,一堆人㩒完企門口近十分鐘都冇侍應出來帶位。其中有個食客忍唔住入去循左個圈,原來入面大把吉位,只係冇人負責帶位???終於俾佢捉到一個阿姐出來入枱,排隊的人群雖然清左。但相信大家都已經少少不滿。肚餓到死,自然9 秒9 落單。可能超過一年冇食和民了,餐牌好似改左,少左選擇。求其叫左D食住先算。點知過左二十分鐘都冇野食,心知不妙。即刻搵個阿姐幫手 check 單,佢回覆竟然係: 「邊個同你落單架?你要搵返果個人問喎!張單唔係我落架喎!」即刻o 咀.......我真係唔記得邊個落係咪就冇得食呢???由於佢講得好大聲吓,幾乎半場都聽到。然後有另一阿姐撲出話原來張單落錯枱。攪完一輪終於上返食物,可能碟野遊左幾張枱或者試過味都唔定?食物味道ok但唔特別介紹了,一肚氣。都唔知點 Train 人,冇乜事都唔會再食呢間。
好耐冇食和民,今晚去食吓。

攪完一輪終於上返食物,可能碟野遊左幾張枱或者試過味都唔定?