餐厅: 大家樂 (頌安商場)
资讯:

2019-10-14 806 浏览
颂安邨呢间大家乐装修完之后,员工效率好似快咗DD咁多,因为以前每逢周末早餐下午茶嘅时候都系要等劲耐等到忟,而且又成日未够钟好早就冇哂受欢迎嘅ITEM。今日又嚟咗食早餐,又系排超长龙排劲耐买餐,自动点餐机又好似冇得用。而且只系10点几,唔到11点,已经冇晒炒蛋,只系得返煎蛋.... 其实我劲唔明,明明都系有蛋,但点解有得煎,就冇得炒嘅?叫左个鸡扒煎双蛋餐,要多士,同左另外加钱加个麦皮。鸡扒就都几嫩滑,不过佢哋块鸡扒系时大时细好飘忽。多士而家有得好似大快活咁,可以要炼奶,咁就可以自制个奶油多!埋餐都要三四十蚊,其实同茶餐厅差唔多价钱。 同场加映佢哋有个特价餐,见到好多老人家都系依食个,不过由于个人系非常之唔钟意食烚蛋,所以就冇买过喇。

$41 (早餐)
  • 鸡扒