2022-05-21
呢排疫情肆虐 好多时都可以Work from Home 变左迟咗起身都好啦依然有时间出街买个靓早餐食完再返工🤪 就算未食完已经九点都可以边食边做今日就去咗鱼米 买咗个公仔面早餐返嚟食 当中其实都有唔少选择 之前亦都食过炸鱼柳嘅欧陆早餐 不过上次炸鱼柳早餐旧鱼柳返到嚟就湿咗🐟顶级餐肉煎蛋公仔面冇特登嗌分汤佢都会分开两个兜上 餐肉好厚身而且识落仲有啲肉既口感 而且有两片🐷 仲有只煎蛋喺面 由于系外卖嚟嘅 可能佢哋惊啲面会林晒 所以呢都呈现半生熟嘅状态 到埋啲汤落去浸一阵就啱啱好啦😗热奶茶我本身带咗多奶 奈何嚟到嘅奶茶比较涩 肯定冇多到奶☕️ 茶味系几香嘅出街买外卖点到方便过喺屋企煮公仔面嘅 至少如果屋企煮嘅话 贪方便嘅我就一定唔会切两块餐肉啰 同埋又有饮品真系一个Good Morning呀🤪
顶级餐肉煎蛋公仔面
热奶茶