2021-06-11 351 浏览
今晚收得夜,8点先返到屋企附近两个人唔煮饭食咩好?响屋企附近是旦食算啦,呢间野特价$188 二人餐有鱼食?😍😍😍又系鱼?好,平过食茶记叫两个𩠌,why not you???$188有汤有鱼有两个小菜会唔会有伏架?都入左来谂咩,叫𩠌啦!猪肺/乌鸡汤各试一试𩠌就叫个鸡翼同花胶鱼肚津白啦,加埋条鱼一D都唔多野食丫洗下杯杯碟碟先发现原来有点心纸!!!丫。。。原来佢地饮茶为主架,有灌汤饺!?!我都唔系成日饮茶不过点解呢三个字一野入左脑谂返好多细个自己一人独享一只灌汤饺的画面(出卖年龄系列🤣)下次试啦咁多野食点食呀。。。又或者食晒野先再睇睇啦汤来喇,两款汤一比之下,白肺相对失色,好清好淡味,乌鸡就好味好多!6分/8分之比鸡翼明明有6只点解影相得4只?可能黑洞吸力出紧来,津白唔好预有花胶,汤浸的菜好难唔好食,食下一条食下一条又食得7788好野,鱼来喇!😍哗!真系班仔来架㖞唔系揸流摊,$188我食呢条鱼加个汤都收货㖞,蒸得岩岩好,好食,条鱼真系拍得住酒楼,性价比好高食开左个胃喇,叫多个鲍鱼鸡饭先$58,蒸笼唔厚岩我地两个食,饭吸晒D油香𩠌味,唔错!今日胃口出奇地好,我想会一会埋个灌汤饺😌8分钟后见到你
今晚收得夜,8点先返到屋企附近两个人唔煮饭食咩好?

𩠌就叫个鸡翼同花胶鱼肚津白啦,加埋条鱼一D都唔多野食丫

下次试啦咁多野食点食呀。。。又或者食晒野先再睇睇啦

好野,鱼来喇!😍

今日胃口出奇地好,我想会一会埋个灌汤饺😌

8分钟后见到你喇,虽然唔可以同细个食开的比较,都有8分啦,我表示很收货,好味架我个人觉得,粉皮唔厚,汤汁同汤饺好夹,好快好快我又食晒喇

今次真系饱喇,要提一提佢地的茶都好饮,我依家仲成肚水

下次可以晏就来试下个饮茶再报告大家啦
2021-06-01