2015-07-03 3852 浏览
成日行开PMQ经过呢间餐厅已经好想试,星期六特登约埋住系附近既P姐黎食个relaxing brunch,顺便倾下心事。室内地方好宽敞,装修亦好有外国感觉,侍应安排了梳化位给我们,我们又可以舒适地享受一个休闲既星期六下午。我点了Oolaa Big Breakfast,材料好丰富:有焗薯, 烟肉, 香肠, 番茄, 蘑菇, 炒蛋, 茄汁豆及多士,焗薯好香脆,小小咸,蘑菇和炒蛋都做到好Juicy,整体份最比出面一般既大。而P姐就点了一个Mexican加American既卷物,里面材料大致跟Oolaa Big Breakfast差唔多,但配上酸忌廉和微辣既沙沙酱,又令一番风味,好易令人一啖接一啖。最后我地各自都点多杯热Mocha,Mocha冲得好好,系朱古力味和咖啡之间平衡得很好!我好钟意仍保留著小小苦味,唔太甜,令人回味!一杯美味既Mocha配一顿丰富令人满足既Brunch和一个可以互诉心事既好朋友,这就是简单的幸福!