2022-10-11 13 浏览
最攰嘅两周熬过咗喇🤩虽然影张相个样都好攰🤣 但系都要post!! 因为好值得庆祝🥳以前读书成日行嘅厚福街,长期都系美食店云集,唔知食咩就去到合眼缘拣返间,通常都好有惊喜☺️ 呢间丼饭层次感劲丰富,如果想好好咁食返餐,又唔驶大胃王咁食,系一个满足嘅选择❤️🔸慢煮黑豚盛丼🔹慢煮顶级牛肉盛丼佢哋个盛字的确唔惹少🤣好有厚度㗎🤩 芝麻酱同烧汁都好𩠌饭,我钟意佢嘅蛋汁打落啲饭落,配合慢煮嫩滑嘅肉,一碗丼饭都可以好有诚意🫶🏻曲奇沙冰个杯好cute hahaha 我钟意嘅紫薯鲜奶系有紫薯蓉喺入面,吸落口几饱肚🍠打卡又靓👍🏻 盐烧三文鱼鱼头系十分之选,好想学识喺屋企自己整添,外层脆卜卜,啲油脂喺口到爆出嚟🫶🏻 好满足嘅一餐☺️#为何深夜总是饿#尖沙咀 #丼饭#高质素丼饭#肉搏食堂
最攰嘅两周熬过咗喇🤩

🔸慢煮黑豚盛丼