2019-02-11
🍍Shake Shack最初系中环开幕既时候,至少都要排1小时或以上,直至早几个月金钟分店以及另一有名汉堡包店 Five Guys系湾仔开业,Shake Shack嘅人龙先大大减少。-Shack Burger ® (Single) $50ShackBurger🍔简单而细腻,一片充满肉汁嘅牛肉汉堡、一片融化紧嘅芝士、一片番茄、生菜、酱汁同埋松软面包,组合成一个最经典嘅汉堡包,咬落去的确有惊喜,试左几款Burger,最终都系觉得ShackBurger配搭最好食🤩-Milk Teea Shake $42话说Milk Teea Shake🥤系香港限定饮品,如果钟意饮珍珠奶茶(全糖)嘅朋友必饮,个人觉得味道似黑糖珍珠奶茶(全糖)奶昔,都几得意🤓-Shake Shack中环国际金融中心4楼4018号舖
Milk Teea Shake $42
Shake Shack