(非会员)
2004-01-14 2 浏览
呢度装修平民化, 不过见侍应o系门口落力招徕, 就拣佢啦!Dinner set有多款选择, 每款食物本身o既价值参差, 价钱就一样, $8x. 奉送?汤/田园沙律/烟三文鱼沙律, 主菜, soft drink/beer. 我觉得好抵, 皆因个鱼沙律份量一o的都唔细, 三大块鱼生, 同蔬菜一样新鲜, 个汁酸酸味味, 落o既份量o岩o岩好, 好醒胃.我个特级德国肠, 唔肥腻, 味美; 肉眼扒, 只属一般, 稍韧稍硬. 不过个薯菜系连埋薯皮烩o既薯仔, 调得好味o既冬姑丝同豆角, 几特别; 烧羊扒系一个惊喜, 表面脆脆o地, 入口松化, 好似会溶咁, 整得非常好.饮品估唔到俾大大杯, 热朱古力上面有层泡, o岩晒我心意; 而啤酒原本都卖$3x啦, 成个餐好抵食, 我o地好满意.呢排我周围去食野, 真系开心死!! o个边学校放紧假, 反正有的是时间. 食o下呢度o个度, 无论山顶又好, 赤柱又好, 大排挡都好, 都可以试不同o既野, 何乐而不为呢???? 哈哈哈!!
呢度装修平民化, 不过见侍应o系门口落力招徕, 就拣佢啦!