2021-03-27 1132 浏览
我一早打电话去booking订7点食晚餐,电话服务员话今日已经唔接受电话预约了,仲叫我去到排队等walkin啦!我都觉得无所谓,咪同一家四口5点半去食啰,谂住咁早食唔洗排队又唔洗急急脚走,点知去到呢间餐厅门口个接待人超级无礼貌啰,我话小姐唔该四位,佢就即时话而家入嚟食的话只可以食1个钟头20分钟,够钟就即刻走,吓!我即时回应佢话妳呢间系泰国餐厅㖞,唔系茶餐厅,得𠮶1个钟头20分钟边够时间食呀!坐低望望餐牌都几分钟啦,点埋嘢食等送到都10分钟啦!加加埋埋都无咗10几20分钟㖞,咁赶边食得切呀!佢就即刻黑面回应,公司今晚好爆呀!我都无计㖞,咁你食唔食呀!听到火都嚟咪即刻走啦!你估你叫金不换系海港城就高级啲咩!咁嘅态度系而家个市导好心你哋想管理下啲服务态度啦!同埋得1个钟头20分钟嘅时间你哋好好反省下啦!