2021-01-29 203 浏览
我系从来从来都未见过咁冇记性 仲要发恶嘅人 𠮶位阿姐讲嘢有啲唔正 短挛发 我前面有位哥哥仔嗌格仔饼 鱼蛋 我都记得啦 两样嘢 两样嘢咋㖞 跟住我就嗌朱古力鸡蛋仔 跟住我已经畀咗钱 24蚊 转个头呢个阿姐又问我收24蚊 我话我咪畀咗啰 跟住到我个鸡蛋仔得嘅时候 前面𠮶位哥哥仔就问 佢个格仔饼得未 系冇整到呀 个阿姐系冇整到格仔饼畀呢位哥哥仔 呢位哥哥仔喺度白等咗十分钟 转个头 我咬咗几啖鸡蛋仔之后 发觉入面系冇朱古力 我就问个阿姐 你系咪冇落到朱古力呀 佢就话佢有落呀 跟住就调返转头屈我 话我攞咗人哋𠮶个 但系全程前面系得呢个哥哥仔 哥哥仔叫格仔饼同埋鱼蛋 我叫朱古力鸡蛋仔 三样嘢啫 根本就系佢自己整错 我冇攞错 过份 离晒谱
2021-01-29
15 分钟 (外卖自取)