2017-07-14
<简简单单既意大利lunch set >😌😋喺佐敦彩鸿酒店上1楼既意大利菜oak tree ristorante想食佢既dinner好耐。觉得佢环境几舒服 睇介绍 d 西餐意粉同甜品又好似好正甘🍰🍩 无奈就唔啱时间去食🙁 就食个lunch set顶住先啦😂就甘睇lunch set平均60 至130 蚊不等 以西餐黎计价钱合理 😌(若打工仔食lunch间中一次可接受 ) 每个set都有餐汤🍲餐包 餐包🥖 圆形外层硬入面松软 点d牛油 意大利黑醋或者 槛榄油更佳 ! 😌🤓lunch set🤓🍴香煎龙脷鱼意粉🐟 68 蚊(配蔬菜汤加热柠水)蔬菜汤 🍀🌿🍲充满住浸淋左既蔬菜 比较淡味口感清新 带有点点黑胡椒香味 🤓龙脷鱼同意粉放到心形甘 望落几开心❤鱼肉比较薄身🐟 有d香草 煎得比较香脆 入面既鱼肉比较烟靭 加上新鲜蔬菜, 同爽口意粉🍝 , 我几钟意意粉既干身再加上蕃茄汁偏酸甜 十分开胃 😌🤓Lunch set 🤓🍴香草烧三文鱼沙律🐟🌿🍀 98 蚊配有磨菇汤🍄磨菇汤 落左好多切得劲碎既磨菇 好有口感 😌而且加左少少面包碎吸尽汤汁 淋淋地几好食 😋三文鱼柳厚切 🐟口感烟靭 三文鱼
🤓lunch set🤓
🍴香煎龙脷鱼意粉🐟 68 蚊(配蔬菜汤加热柠水)
龙脷鱼同意粉放到心形甘 望落几开心❤
🤓Lunch set 🤓
🍴香草烧三文鱼沙律🐟🌿🍀 98 蚊
配有磨菇汤🍄
三文鱼柳厚切 🐟口感烟靭 三文鱼有一种独特既鱼肉咸味 而𠮶种浓鱼味都有 都算烧得唔错, 鱼皮够薄同香脆保留应有既肥膏😌 配埋清新既沙律菜同蕃茄都唔错👍🏻😌
总括黎讲 食店环境舒服 食物质素同价钱以lunch set黎讲唔错, 简简单单, 希望有机会食佢既意大利晚餐🤓