2020-06-27 485 浏览
3周年纪念话咁快又到咗😁今年我地去完山顶再去赤柱,实行将自己当游客,喺呢个冇游客嘅日子细心欣赏下香港。呢间餐厅其中一个好处,就系主餐牌上面嘅食物,用AE白金咭埋单嘅话,二人同行会有半价优惠,啱晒我哋!佢地Happy Hours闲日去到成夜晚9点半,大部分酒精饮品都有7折优惠,我地嗌咗杯本地啤酒「香港友」同埋一杯cocktail 。嘢食方面嗌咗个Nachos、青口、Super Food Salad。Nachos唔系块块都咁脆,有1/3已经淋咗,变得有啲韧,但系芝士牛肉中间加sour cream同牛油果酱都唔错,坏处系浓郁嘅芝士其实会抢晒啲味,但系中间可以一次过点晒黎食都OK。另外𠮶一小杯salsa都好fresh,如果可以多啲就正!Super Food Salad都几抵食,入面有好多羽衣甘蓝,其他唔同材料都好多,佢有少少汁但已经捞匀晒,而且捞得啱啱好,唔会有汁喺最后浸湿晒啲嘢食咁。青口好鲜甜!今次食嘅系白汁,啲青口嘅海水甜味都落咗啲汁度,点包黎食啱啱好!食完呢啲其实都饱饱地,但都唔系好够喉,所以再嗌多咗一碟辣鸡翼。鸡翼炸得啱啱好,多汁嫩滑,啲辣粉好惹味,送酒啱啱好。最后当然唔好得甜品啦!比
3周年纪念话咁快又到咗😁

Super  Food  Salad

鸡翼炸得啱啱好,多汁嫩滑,啲辣粉好惹味,送酒啱啱好。

最后当然唔好得甜品啦!
比起蛋糕本体,佢旁边啲花生糖比较得我心🤣
件朱古力cake有少少太漏🤪

不过service同环境都唔错,望住个海叹下世界,咁又一日!
Super  Food  Salad