2020-01-06 117 浏览
上星期约阿妹饮咖啡,我介绍佐佢去呢间因为之前食过呢间cafe,印象中都唔错不过要排好耐队😑果日去都系要排队😳环境真系几好,全白色色调,感觉好时尚虽然地方唔算大,但设计几好,感觉空间冇咁迫,由于系下午5点时间我地两个人各叫一杯咖啡再另叫一个薯条三文治餐一杯系竹炭latte,其实叫呢杯完全系因为竹炭🤣🤣🤣真系好想试下,不过其实无咩特别,除佐颜色系黑色,味道都系latte个味,咖啡都算香醇,奶泡顺滑,不过奶味比较重,我自己唔系甘钟意太奶🤨另一杯系flatwhite,其实个味道同竹炭latte差唔多,但明显多佐一份咖啡嘅浓香,咖啡味道系重d,牛奶同咖啡嘅比例亦啱啱好,唔会太过于奶味最重要系呢份薯条三文治,我无食到薯条🤯因为我病紧😑我净系食佐个三文治三文治个包皮比较硬身,里面有好多沙律菜夹住甘食味道好清爽,唔会好滞听阿妹话薯条超好食,d薯条真系好粗身🤓手指甘大🤪炸得好香脆,但又唔会太干,再配上佢地个番茄酱,味道出奇好整盘薯条阿妹食晒🤪
上星期约阿妹饮咖啡,我介绍佐佢去呢间
因为之前食过呢间cafe,印象中都唔错
不过要排好耐队😑果日去都系要排队😳

环境真系几好,全白色色调,感觉好时尚

整盘薯条阿妹食晒🤪

• 竹炭鲜奶咖啡