2021-08-10 40 浏览
最近发现桔梗换左餐牌 菜品偏向日式😋 就黎试试啰 🏵🏵🏵双人日式套餐 $528 🏵🏵🏵 🍴三种小菜 +凉拌毛豆+ 炙烤鲔鱼佐芥末蛋黄酱三款小菜入边最钟意食佢个腌萝卜😋 毛豆唔系用盐,反而用蒜焗,又几特别😋 郁鱼比较有嚼劲,唔会过韧而且带有香味,就算配埋芥末蛋黄酱都食得出佢既鲜甜感。🍴炸鸡与台式五味酱炸鸡皮好酥脆,炸粉好薄😍 鸡肉本身已经腌过, 个人觉得略嫌有啲咸,但肉汁同埋滑嫩既口感系一流😄 🍴热炒鱿鱼拌明太子酱鱿鱼炒得脆嫩~ 本身以为明太子酱会好咸,竟然唔系😋 反而增添口感 🍴京葱柠檬味噌猪腩猪腩肉厚薄适中,一层肥一层薄夹住,肥肉唔腻,口感烟韧😹 基本上唔洗酱料已经好好味🍴茶渍两碗 +溏心蛋一碗系三文鱼,另一碗系明太子。热辣辣既渍饭食落肚,好有实在感😋 溏心蛋整得劲靓,口感线密又顺滑😍 🍴 ひやしぼり果香丰富既大吟酿~食鲔鱼时饮佢就最岩😍口感细致清爽🍶
最近发现桔梗换左餐牌 菜品偏向日式😋 就黎试试啰

🏵🏵🏵双人日式套餐 $528 🏵🏵🏵