2022-09-07
呢間cafe 大推 🥹🌿💚環境唔算大,但係舒服🤍店員/老闆 都好細心講解個menu 睇得出好有心!雖然冇叫過手沖,不過老闆會喺你面前沖同埋講解!去過一次已經唔想去其他cafe 由其又唔洗排隊 ,價錢適中,甜品咖啡有好多款,而且水準高 真係冇理由再去其他🤣🤣今次叫咗檸檬撻 orea 雪糕,同埋matcha latte, 雪糕我覺得還好,冇咩驚喜,不過檸檬撻其實食咗幾次,每次都驚艷到我,酸味甜味啱啱好!! 呢間cafe 值得更多人知道, 不過私心唔想佢大排長龍 有啲矛盾😮💨 而家定期每個禮拜都去一次, 通常坐三個鐘做下野! 深水埗所有cafe 差唔多去過哂,呢間綜合係我心目中no.1 🤟🏻希望keep 到水準, 同埋有waffle 個d 食下!唯一唔好處就係 好似冇洗手間🥲同埋只係收現金/payme!
環境唔算大,但係舒服🤍
唯一唔好處就係 好似冇洗手間🥲同埋只係收現金/payme!