2020-11-13
整个商场好都grand,看到简约整洁既eaaat. 就入左去试晚餐menu有premium同普通dinner,想食好D就要拣premium,野食高级好多!Premium Dinner set都有松叶蟹肉黑松露野菌忌廉汤,黑松露味超香,而且大大碗!值得一提,饮落都食到一丝丝蟹肉,非常足料! 汤既质地我好钟意,唔会打到好creamy饮落仲有粒粒蘑菇珲,够香又有口感。前菜就同朋友一人拣左一份,分别在于唔同主食: 意式薄切深海带子刺身、香煎鹅肝配苹果蓉两款比较我钟意意式薄切深海带子刺身多D,佢既沙律醋配上带子,特别清新鲜甜!比起,香煎鹅肝配苹果蓉,虽然鹅肝够香,但沙律我都系钟意多D清新感原件花胶拼纽西兰肉眼扒配露丝玛莉烧汁佢既原件花胶相当唔错! 味道够香,质感偏软身牛扒要左七成熟,都煎得岩岩好,够水准! 值得一提系佢rose marry既酱汁味道够香甜,rose marry味都够浓,但唔会有香草既苦涩味香煎黑毛猪鞍配苹果蓉 伴烧新薯、露荀及忌廉菠菜蓉猪鞍够厚身大大件,加上苹果蓉,整体感觉好清新,亦同猪鞍既甜好夹切出黎厚身大大块,食落口感一流!餐饮要左jasmine tea同mocha,整体感觉
香煎黑毛猪鞍配苹果蓉 伴烧新薯、露荀及忌廉菠菜蓉
切出黎厚身大大块,食落口感一流!
餐饮要左jasmine tea同mocha,整体感觉好好,服务水平一流