2021-11-22 113 浏览
识我嘅朋友都知我系猫痴一名🐱今日终于有机会到访呢间新开业嘅楼上猫cafe😍餐厅环境舒适开扬👍🏻空间感十足🎉主要提供西式轻食同饮品💁🏻‍♀️进食时有咁可爱嘅小动物相伴🐈绝对会令人流连忘返😝🔸猫咪叫醒你全日早餐($128)➿𝔸𝕝𝕝 𝔻𝕒𝕪 𝔹𝕣𝕖𝕒𝕜𝕗𝕒𝕤𝕥呢份ADB不论卖相定份量都令人相当满足😽大厨将烟三文鱼🐟砌成玫瑰花形状🌹尽显心思💞配搭惹味猪肉肠🐽酥脆牛角包🥐咸香烟肉🥓酸甜茄豆✨嫩滑炒蛋🥚同新鲜沙律菜🥗值得一试😉🔸纽约三文鱼猫包($85)➿ℕ𝕖𝕨 𝕐𝕠𝕣𝕜 𝕊𝕥𝕪𝕝𝕖 𝔹𝕒𝕘𝕖𝕝 𝕊𝕒𝕟𝕕𝕨𝕚𝕔𝕙 Bagel烟韧松软🥯搽上味道香浓嘅cream cheese🧀内里夹住不少烟三文鱼👏🏻同沙律菜🥬前者洒上黑椒💫丰富味道层次🎉后者青嫩爽脆🙆🏻‍♀️健康日有益💪🏻再以芝麻酱沙律伴碟🥙食落酸甜开胃😋诚意推介✅🔹冻玫瑰茉莉花茶玫瑰花茶有助安神调理☕️以无糖茶包浸泡🏵散发出淡淡茉莉花嘅清香味🌸绝对系养生人士嘅恩物💛🔹冻朱古力(有奶)朱古力可选有奶或走奶🍫前者多了份浓郁嘅奶香味🥛更增添顺滑细腻口感💋➰星期一至五不设入场费及时限➰星期六日及公众假期▪️首小时入场费$78▪️之后每小时$48▪️包一杯饮品
猫咪叫醒你全日早餐

🔸猫咪叫醒你全日早餐($128)
➿𝔸𝕝𝕝 𝔻𝕒𝕪 𝔹𝕣𝕖𝕒𝕜𝕗𝕒𝕤𝕥
纽约三文鱼猫包

🔸纽约三文鱼猫包($85)

🔹冻玫瑰茉莉花茶

🔹冻朱古力(有奶)

➰星期一至五不设入场费及时限
➰星期六日及公众假期