2022-10-13 255 浏览
见好多人介绍呢一间Cafe,阿肥🦁同阿瘦🐰见佢最近有优惠所以就去试左观塘分店(另外旺角亦有分店)🤔可惜有少少失望🥲嘢食方面麻麻,即使有优惠但性价比都唔高😵‍💫观塘cafe黎讲可以有更好嘅选择😬🍝明太子蟹肉忌廉汁扁意粉 $138Hmmmm就系一般Cafe食到嘅忌廉汁意粉,伴有紫菜、菇同飞鱼子,味道普通🙈但明太子同蟹肉嘅份量都唔多🫠口味比较清淡,而整体份量亦比较细💁🏻‍♀️🍄鹅肝牛肝菌野菌意大利饭 $148个饭有淡淡的菇味,但就称唔上好香牛肝菌/野菌味🤔个汁亦系偏向淡口, 所以整体个饭就系淡味🙈而块鹅肝本身几薄,亦煎到好干,冇鹅肝嘅油香/外脆内软嘅口感(不过可能哩个价位嘅餐厅唔应该expect too much🙈),如果原价$148我地就觉得有少少唔抵食😳🥤冻柚子蜜 跟餐+$8 🥤热红枣水 跟餐+$4另外都提醒大家呢间餐厅可以带宠物入去,如果介意嘅朋友就要留意番💁🏻‍♀️(当日有只🐶突然吠得劲大声,吓亲😵‍💫)

🍝明太子蟹肉忌廉汁扁意粉 $138

🍄鹅肝牛肝菌野菌意大利饭 $148