2022-01-06 147 浏览
Cupping Room Coffee Roasters湾仔汕头街32号地舖好钟意去湾仔一带流连,因为有好多特色小店同餐厅,平时都系行完街再食野,今日就掉转,去食个late breakfast叉足电再行!一直知道厦门街多野食,原来汕头街都有唔少特色小店!衣间cafe装修简单,主要系黑白简约设计,冇多余嘅装饰,感觉都几舒服。同朋友叫咗《FULL BREKKY》同《Spaghetti w/garlic creamy sauce w/pan-fried chicken breast》,Full Brekky即系all day breaskfast,有两只太阳蛋,烟肉,烤蕃茄仔,焗烧烤大蘑菇,香肠同酸种多士。全个set最好食系大蘑菇,非常juicy又香口,多士都非常香脆另外意粉都非常好味!有咬口加埋个sauce好香浓creamy,正!唯一美中不足嘅系d鸡肉好似有小小唔熟粉红色咁样
Cupping Room Coffee Roasters
湾仔汕头街32号地舖