2024-03-21 46 浏览
假期稳个咖啡店休息下先,饮杯咖啡食个甜品再拍下拖真系超Chill😊呢间铺头个装修比较简约,入面仲有自己铺头既product,成个灯光都劲温馨,放松真系一流👍🏻🌟牛油果酱,乳酪,油渍车厘茄,牛角包窝夫 $68上面有好多既乳酪酱合牛油果酱🥑望落去系劲治愈,d车厘茄系咸咸,个窝夫食落去好香脆,仲有上面d酱系咸香咸香,好fresh🧇打卡又一流🌟海盐焦糖脆脆芝士卷蛋糕 $62蛋糕上面铺左d焦糖脆,食落去系唔会好甜,捞咪d焦糖脆系会比较香d🍰个蛋糕好滑,d芝士味都好突出🧀如果想食甜d都可以淋上蜜糖🌟Hidden Heart $72玫瑰蜜桃茶汤系我第一次尝试🌹成杯都系桃紫色,上面仲有奶盖,得蜜桃带来既甜度,成杯野饮系蜜桃味好重🍑好清香,仲有无花果做点缀,好好饮🌟Cappuccino $48一见到个拉花已经两眼发光,个拉花真系好靓☕️佢系用左明治牛奶去整,饮落去好丝滑,淡淡既奶味加上咖啡既香味🥛真系超推荐

🌟牛油果酱,乳酪,油渍车厘茄,牛角包窝夫 $68

🌟海盐焦糖脆脆芝士卷蛋糕 $62