2023-07-07 7 浏览
小食就叫佐柠檬胡椒鸡翼,鸡翼每只都炸脆晒,皮脆肉嫩真系最好既形容,每啖都食到酸酸辣辣,好fresh既感觉🤓🤓汉堡就叫佐脆炸鱼柳汉堡同埋脆炸乳酪鸡汉堡。鱼柳汉堡既鱼柳感该系深海鱼,肉质实在好多,唔会松散,但又唔会好硬好鞋口,鱼油丰富,入口Juicy,鱼肉又滑,配埋生菜蕃茄,味道清新而不腻😚😚另外既炸鸡同样新鲜,即炸既鸡扒都唔会好油,炸完反而几干身,爆汁又脆口,鸡肉柔嫩,配埋乳酪青瓜丝菜丝,同样唔会好油好滞😋😋两个汉堡都系口感丰富,味道又有层次,食完劲爆满足!两个都有加钱变餐,一个就叫佐薯格,一个就叫佐薯条,仲有饮品。薯格就酥脆香浓,薯条就相对上内芯软绵啲,但外面同样脆口,每样都系落单先整,保证新鲜,真系好有心呀🤪🤪呢度既墙上仲挂佐好多nba既相添,够晒特色!

呢度既墙上仲挂佐好多nba既相添,够晒特色!