2021-04-22 669 浏览
今日2021年4月22日下午13:00pm,我独自一人坐寿司吧枱出面等待中,突然有老鼠🐭走出来,之后又走返入去寿司吧。由于老鼠🐭走得快,我未能及时影相。在场有职员都见到有老鼠,但追唔到老鼠,已经有其他食客吓到马上埋单走人。奉劝各位,想帮衬就要认真考虑,米奇出没注意🐭。其实呢间日本料理店,我半年之前有曾经嚟食过,问题又出现晌寿司师父。身为日本寿司师父,个人衞生完全不符合最低标准。口罩戴到凸出鼻哥窿,整寿司只手被我睇到佢有黑指甲。我已经冇嚟半年,今次见到寿司师父已经换咗另一人,见佢口罩有盖过鼻哥窿,有戴手套整寿司,以为今次有改善。点知有米奇🐭跑出嚟迎宾。黑名单啦!点推介呀?疫情下,食肆系咪应该更加搞好衞生清洁,珍惜有生意?