2022-08-08
纪录一下呢一间米面店07/08/2022(星期六)少写食评,今次太离谱,食到一吐气,本人唔会再黎食排队排左成个钟先入到去食满心期待食佢地个「黄金炸鱼皮」,「桂花蜜糖鸡翼」,「招牌系海龙王汤米线」•18:30等到19:30先入到去食我有几个要点系接受唔到,所以唔会再黎食• 1等左成个钟入到去坐低叫野食先同我讲,以上三样野呢个时间已经无晒,一间人气咁好既米线店准备功夫点解做得咁差。无哂点解唔系门口同排紧队既客人讲左先,安排得太差。•2最后叫左个「东江沙姜鸡米线」因为无 「饭」女朋友叫左个「虫草花胶鸡汤米线」加左个原味炸鱼皮,无黄金炸鱼皮咁我就叫左原味炸鱼皮,已经落左单,转个头同我讲原味炸鱼皮都无哂,大哥你开店开到乜都无,我排左成粒钟堂食,食到一吐气•3眼见啲员工做外卖单,做到无停手,咁堂食客真正想黎食既你地店既食物都食唔到,供应哂比啲外卖。•4店员个服务态度好差,同我讲完无炸鱼皮叫我换第二样,最后换左个牛肉食,之后就出多次更新左既单据,个阿姐成张单据连同细板仔夹住张单据,抛过黎我到,有冇搞错呀咁既服务态度。•5啲员工做到无停手,赶头赶命,系个场地急急脚走来走去,呢个环境食野都食得唔开心。•
少写食评,今次太离谱,食到一吐气,本人唔会再黎食
排队排左成个钟先入到去食
•18:30等到19:30先入到去食
我有几个要点系接受唔到,所以唔会再黎食
•2最后叫左个「东江沙姜鸡米线」因为无 「饭」
•6呢样都离晒谱,有其他客入到黎叫野食,居然话冇晒米线,听到都O哂嘴,米线店无米线,饭又无米线又无,咁样准备功夫做得咁差好难留得住啲食客。
•7讲番我叫左既食物「东江沙姜鸡米线」因为无 「饭」女朋友叫左个「虫草花胶鸡汤米线」,啲米线衰过连锁店既,自己煮都好食过佢煮(米线),啲鸡都好普通下,烧味店啲鸡仲好食过贵店。
差唔多接近$100一碗米线,完全唔觉得值呢个价。
连米线都煮得咁差,唔会再黎byebye