2021-12-03 68 浏览
今日喺深水埗附近买嘢,之后肚饿喺福荣街揾咗一间米线店,入到去见到系除咗米线饺子仲有饭食!我哋今次就叫咗一个咖喱牛腩饭同埋一个饺子套餐!主要俾佢嘅饺子套餐吸引咗,我哋拣咗米线配饺子,饺子方面就拣咗白菜黑豚肉饺,佢饺子嘅份量都算多,有五只左右而且每只嘅馅料都非常多,非常胀卜卜嘅饺子🥟加埋米线真系食到非常之饱,佢哋嘅饺子套餐仲会送一个豆浆同埋凉菜,我哋就拣咗热豆浆。除咗饺子套餐我哋仲另外再加左两个小食,分别系金丝蜜椒鸡翼同埋秘制脆汁猪扒,佢哋嘅吹猪扒非常之吸引,仲有一啲炸蒜令到个炸猪扒更加香和有口感!蜜椒鸡翼都非常香酥,咬落口啖啖肉非常吸引!仲有我哋叫咗个咖喱牛腩饭佢哋嘅咖喱非常香浓,不知不觉就食晒成碗饭,如果将佢哋嘅秘制脆汁猪扒加落啲咖喱度一齐送饭都非常之好味

2021-11-25