2022-04-25 986 浏览
好耐好耐无出去晚市堂食了,开返的堂食,真的好开心,是日同HONEY去香港仔中心,经开见到哩间新开的米线店,就同HONEY决定去食久违的晚餐格仔STYLE的门面真的好吸引,另外除左有汤米线,仲有捞米线,另外佢都系主打本地口味的米线,听职员说,下任何米线/饭的ORDER,堂食可以任食米线/饭,真的好吸引,唔惊食唔饱同HONEY点左两份套餐,套餐加18蚊包埋饮品同小食,红烧排骨汤米线(牛骨汤)HONEY点左的排骨米线,排骨都唔少,另外汤底都重牛骨味,剁椒皮蛋剁椒皮蛋新的食法,开胃无比,我觉得比X仔的皮旦仲要好食火爆肥肠拌米线我的肥肠拌米线真的好吸引,有唔少的椒,同埋好甘香的肥肠,真的一捞一食好惹味,我觉得捞米线仲吸引过汤米线,话梅小番茄酸酸MAYMAY,唔错,夏日开胃小食,份量都唔少,冻柠檬茶,忌廉梳打炸虾酱鸡翼(三只)香口当中有虾酱的味道,唔会好重味,炸得香脆,醋香青瓜白木耳白木耳真的好少地方有得食,比黑木耳仲爽脆爱上米线的食品都唔错,有时食得X仔多太闷,都可以食下本地口味的米线,
好耐好耐无出去晚市堂食了,
开返的堂食,真的好开心,
是日同HONEY去香港仔中心,
经开见到哩间新开的米线店,
就同HONEY决定去食久违的晚餐
格仔STYLE的门面真的好吸引,

真的好吸引,唔惊食唔饱

同HONEY点左两份套餐,套餐加18蚊包埋饮品同小食,

红烧排骨汤米线(牛骨汤)

HONEY点左的排骨米线,排骨都唔少,另外汤底都重牛骨味,
剁椒皮蛋

剁椒皮蛋新的食法,开胃无比,我觉得比X仔的皮旦仲要好食
火爆肥肠拌米线

话梅小番茄

酸酸MAYMAY,唔错,夏日开胃小食,份量都唔少,

冻柠檬茶,忌廉梳打

炸虾酱鸡翼(三只)

香口当中有虾酱的味道,唔会好重味,炸得香脆,

醋香青瓜白木耳

白木耳真的好少地方有得食,比黑木耳仲爽脆

2022-04-23
  • 火爆肥肠拌米线,
  • 话梅小番茄,
  • 炸虾酱鸡翼,
  • 醋香青瓜白木耳,