2023-01-28
见到呢间餐厅系 open rice 有好多好评,就决定试吓,点知嬲到震,以后都唔会再帮衬。28/1 今日同朋友大概7:00pm 到餐厅当时餐厅大概只有坐满一半人。企门口带位嘅店员,逼人一定要坐四个人嘅卡位搭枱,唔俾我哋坐去空枱。当时我哋坐咗喺门口𠮶张枱嘅外面。我同朋友order左以下食物,一个龙王汤米线 138一客黄金鸡翼 39一客奶油津白 48大概7:15pm左右,鸡翼到达后,隔离入面𠮶枱嘅两个人就要离开,令到我哋食食下要企起身。坐低后,过咗5分钟,有一个清洁嘅店员又要入嚟清洁入面𠮶张枱,我要起第二次身。到7:30pm左右,米线亦都到达,食左2啖,汤底普通,好多水,但米线质地超级冧,非常难食,简直系不知所谓。 在此同时,刚刚带位嘅店员,又安排两个人坐喺我隔离,明明餐厅只系坐满一半人,又要逼我企起身,今次系第三次。当时候,我已经表达左不满,反映过后,店员同我讲唔需要亦都唔会再企起第四次身。到8:00pm,入面𠮶枱已经食完,令到我要再企起第四次身。食物唔好食,服务态度非常恶劣,同老板反映后,佢亦都系听完就算,非常hea,完全冇谂过作出改善,喺呢度劝喻大家千祈唔好帮衬,不要被骗。
28/1 今日同朋友大概7:00pm 到餐厅
当时餐厅大概只有坐满一半人。
我同朋友order左以下食物,
一个龙王汤米线 138
一客黄金鸡翼 39
一客奶油津白 48
到8:00pm,入面𠮶枱已经食完,令到我要再企起第四次身。