一直都听过呢间好出名嘅米线舖,咁啱今日落雨见到冇人排队就冲咗入去食。🍜麻酸辣鲷鱼片墨鱼春卷米线($58)懒得谂嘅我就拣咗配好咗嘅米线,汤底系惹味麻酸辣够balance嘅云南米线汤底🍜鱼片同墨鱼春卷比得好足🐟米线都偏弹牙 而呢个价钱嚟讲性价比好够💰美中不足就系环境卫生有啲迫 有待改善🙂‍↔️如果撞正佢唔使点等位嘅话,有机会会再去食😋评分:⭐️⭐️⭐️.5/5人均消费💰:$50-70📍天星云南米线 (旺角)旺角砵兰街136号地舖➡️#hapifriday_旺角 #foodiehk #hkfood #foodphotography #foodblogger #hkigfood #hkig #hkigers #香港美食 #香港美食指南 #香港好去处 #香港美食推介 #香港美食日记 #香港美食地图 #旺角美食 #旺角 #旺角好去处 #米线关注组

🍜麻酸辣鲷鱼片墨鱼春卷米线($58)

如果撞正佢唔使点等位嘅话,有机会会再去食😋

评分:⭐️⭐️⭐️.5/5
人均消费💰:$50-70

📍天星云南米线 (旺角)
旺角砵兰街136号地舖

➡️#hapifriday_旺角