2023-07-08
其实虹桥真系有好多野食😏所以早几日我食甜品之前🍮仲食左米线打个底先🍜~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪招牌酸辣粉米线($34)配料(炸酱 • 花生 • 芽菜 • 韭菜 • 酸菜 • 葱花 • 芫荽)有齐晒😌💚唔食韭菜 • 芫荽既朋友仔落单📝记得要讲埋!劲开心🥳炸酱肉碎够入味 • 重点系够多❣️米线滑身,份量仲唔少,男仔都够饱🫃🏻.食米线🤍点可以唔加𩠌?(每款$7起 • 素食 / 肉类都有)不过今次我唔加勿演 • 懒肉个类🤪拣左枱枱都有嗌既……▪炸猪扒 (加+$20 • 跟粉面类优惠) 新鲜即炸,金金黄黄✨都几大块 • 又有番咁上下厚,炸浆层唔会好厚🐷.▪凉菜小食拼盘 ($40 • 自选𝟑款)拣左云耳 • 猪耳 • 青瓜,𝟑款入面🐷猪耳👂🏻最好食,微微辣🌶.▪通菜($21) 🥬.▪冻柠茶 (加+$3 • 平日下午茶时段跟粉面优惠) 🍋.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔺免收加𝟏𝟎%服务费🙆🏻♀️ 🔺虽然店名写住酸辣粉🍜,但汤底方面都有唔辣既猪骨汤🐖 • 胡椒猪骨汤🧂 • 葱油拌面🥣可拣。另外亦有饭
所以早几日我食甜品之前🍮
仲食左米线打个底先🍜
▪招牌酸辣粉米线($34)
💚唔食韭菜 • 芫荽既朋友仔落单📝记得要讲埋!
劲开心🥳炸酱肉碎够入味 • 重点系够多❣️
米线滑身,份量仲唔少,男仔都够饱🫃🏻
不过今次我唔加勿演 • 懒肉个类🤪拣左枱枱都有嗌既……
▪炸猪扒 (加+$20 • 跟粉面类优惠)
新鲜即炸,金金黄黄✨
都几大块 • 又有番咁上下厚,炸浆层唔会好厚🐷
▪凉菜小食拼盘 ($40 • 自选𝟑款)
▪通菜($21) 🥬
▪冻柠茶 (加+$3 • 平日下午茶时段跟粉面优惠) 🍋
🔺免收加𝟏𝟎%服务费🙆🏻♀️
🔺虽然店名写住酸辣粉🍜,但汤底方面都有唔辣既猪骨汤🐖 • 胡椒猪骨汤🧂 • 葱油拌面🥣可拣。另外亦有饭 • 菜饭类🍚选择。