佳佳甜品应该冇香港人未听过~传统中式糖水老字号!∝花生糯米麦米粥✨ ($26)我最爱嘅中式糖水!麦米粥!钟意佢好有嚼口!通常我都会+$8要埋3粒汤圆,基本上一个月最少食一次呢碗糖水🤣 佳佳嘅麦米粥味道嚟讲唔系真系好出众,但就真系好足料👍🏻,佢就系一碗 好食嘅麦米粥!∝芝麻糊拼核桃露 ($29)朋友叫呢碗就相对比较出色~口感顺滑!而且好香好夹,平时唔会特登叫核桃露嘅我都忍唔住食咗几啖₍՞ . ̫ . ՞₎∝白果薏米腐竹 ($26)薏米腐竹糖水系我另一至爱~但我唔食白果所以去佳佳通常唔会叫,除非𠮶日真系好想食腐竹薏米🤓佢嘅腐竹薏米都好食,但我就觉得有啲偏甜偏稀~不过都系个人口味🤌🏻当晚12点先去到,可能因为星期五晚门口大排长龙,好彩等10分钟左右就可以入座,装修之后位置多咗果然唔同啲~但传统中式糖水嚟讲我认为仲有好多其他选择,唔一定因为佢系米芝莲就一定要食佳佳~∝🪟 佳佳甜品 (佐敦)佐敦宁波街29号地舖🏷️#chubby_mongkok #chubby_hk⇢𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐦: 𝐜𝐡𝐮𝐛𝐛𝐲𝐝𝐢𝐚𝐫𝐲𝐲𝐲
佳佳甜品应该冇香港人未听过~传统中式糖水老字号!

∝花生糯米麦米粥✨ ($26)

∝芝麻糊拼核桃露 ($29)

∝白果薏米腐竹 ($26)

🪟 佳佳甜品 (佐敦)
佐敦宁波街29号地舖
🏷️#chubby_mongkok #chubby_hk

2023-12-15
$30 (宵夜)
  • 白果薏米腐竹
  • 花生糯米麦米粥