餐厅: 麥記美食
资讯:

2019-07-24 1024 浏览
慕名而来,系因为听讲呢间嘢系咪芝莲小店,咁样既然系平民小食店,又米芝莲咁冇理由唔嚟帮衬下。既然卖地道小食,咁样我冇理由唔叫啲肠粉试下。我唔系好记得买咗几多钱,我净系同佢讲要七条肠粉, 因为 "seven" 系我嘅lucky number。𠮶啲酱料,即系平常嘅麻酱、甜酱、豉油𠮶啲系可以自己落,当然叫职员落都得,但总系亲手落会啱自己口味。食个肠粉嘅人都知,落晒酱料嘅肠粉就一定好味,不过其实最重要系肠粉嘅质地,我就知一定唔系 "布拉" 㗎啦, 不过食啲肠粉真系质地都几硬下,完全唔系想像中嘅米芝莲级数。真失望。

既然卖地道小食,咁样我冇理由唔叫啲肠粉试下。

真失望。

外卖自取