2015-11-29 778 浏览
今日系同老公既纪念日,于是去左中环行街,行到肚饿,就去左米芝莲推介既食burger!行到入去,就有个外国女待应生好热情咁同招呼我地,跟住就放低左个餐牌,仲介绍有咩野食,招呼好好。同老公睇完餐牌黎,我地就决定叫一个The Burger, Duck Fat Fries同Red eye reduction 。等左一阵,野食就送到啦。首先系The burger, 岩岩好medium rare,非常juicy,好奇怪既系个burger bun比其他地方细,所以食得有小小麻烦,但超级好食。而另外果个Red eye reduction,同The burger 差唔多,只系多左只煎蛋,由于太麻烦,怕食得好无仪态,所以就俾左老公食,老公话岩岩好medium rare, 非常juicy,老公食到津津有味。不过个Duck Fat Fries炸得唔够crispy,有啲软淋淋既感觉,所以有点失望。总括黎讲,食物都算中等,环境有外国feel,坐得好舒服,唔会太迫,唔怪得米芝莲都推介佢地啦,perfect!!!
The burger

Red eye reeducation & Duck fat fries

2015-11-28
庆祝纪念