呢座cubus系靓餐厅集中地😂 大时大节庆祝啱晒~环境系我暂时去过最靓 隔得好开私隐度高☺️推荐黎解下乡愁 刺身寿司同熟食都一流✅🍣🍱❣️前菜&茶碗蒸每个set都会有🙆🏻‍♀️ 餐具好靓细细碟 每样都好食好丰富🥳有胡麻酱沙律🥗 南瓜沙律🎃同青瓜贝柱🥒茶碗蒸系虾🦐 大虾超鲜味同菇同高汤入晒味落蛋度💕❣️Sashimi set lunch $560虽然想食omakase 但budget所限食住lunch set🥺其实满足感差唔多 而且咁多刺身OMG‼️ ✨有白虾 白水足(八爪鱼脚) 帆立贝 北海道白海胆 缟鲹 平鲈鱼 拖罗 剑鱼 金线鲷 黑鯥✨由白身嘅食起 帆立贝新鲜 平鲈鱼薄切爽口( ˙༥˙ ) 再到深海池鱼王鰝鲹🐟 金线鲷 黑鯥用火枪轻烧过 香味突出最爱之一拖罗🥺 厚切油花同肉感都有 超高质😭最最爱系海胆( ˘͈ ᵕ ˘͈ ) 只系食到creamy同甜味🥳Sashimi set lunch ❣️A5 wagyu beef teriyaki - with chef choice sashimi $590有刺身过吓口瘾💕 系上面精选几样🌟呢个和牛配上照烧汁 超级送饭🐄 ( ⸝⸝⸝⁼̴́◡︎⁼̴̀⸝⸝⸝)有好多
呢座cubus系靓餐厅集中地😂 大时大节庆祝啱晒~
环境系我暂时去过最靓 隔得好开私隐度高☺️

其实满足感差唔多 而且咁多刺身OMG‼️
金线鲷 黑鯥用火枪轻烧过 香味突出
最爱之一拖罗🥺 厚切油花同肉感都有 超高质😭

刺身过吓口瘾💕 系上面精选几样🌟
有好多酱汁痴系面🦦 如果想食多啲牛味可以拨走啲汁~
都算几厚 烧得7成熟左右 中间仲系粉嫩🦩
外层有点焦脆内里脂香满溢 heavenly🙆🏻‍♀️