2013-05-09
等男朋友放工途中经过呢间印度餐厅, 听讲过呢到得到米芝莲推介, 就黎试一试啦!7点正黎到, 唔知系唔系落雨既关系, 全间铺只有两台人(两台都系外籍人士), 连侍应都系印度人,感觉好似o系外国入左一间印度餐厅咁, 都几好够静!一坐低侍应就放低左呢款小食经过侍应介绍左一轮, 叫左:炸洋葱, 以为系洋葱圈, 原来系将洋葱切成一条条好幼既丝再炸, 几有特式, 比起洋葱圈更加脆卜卜食印度野又点少得MANGO LASSI? YOGURT味比较重, 酸酸甜甜好开胃羊脾肉"UN", 不太入味, 失色....咖哩味偏淡同稀, 鸡肉几滑唔UN, 值得一赞既系装咖哩既容器好靓, 细细个咁几别致个人钟意千层烤饼多D, 比较薄身, 蒜蓉烤饼就厚D但蒜蓉味可以再劲D期间侍应时不时都会问下我地岩唔岩食咁, 又会介绍食D咩好, 服务唔错, 环境清静, 情侣或朋友几个人倾下计唔错但食物方面其实我觉得食开既新德里比较出色
感觉好似o系外国入左一间印度餐厅咁, 都几好够静!
一坐低侍应就放低左呢款小食 经过 侍应介绍左一轮, 叫左: 炸洋葱, 以为系洋葱圈, 原来系将洋葱切成一条条好幼既丝再炸, 几有特式, 比起洋葱圈更加脆卜卜 食印度野又点少得MANGO LASSI? YOGURT味比较重, 酸酸甜甜好开胃 羊脾肉"UN", 不太入味, 失色.... 咖哩味偏淡同稀, 鸡肉几滑唔UN, 值得一赞既系装咖哩既容器好靓, 细细个咁几别致 个人钟意千层烤饼多D, 比较薄身, 蒜蓉烤饼就厚D但蒜蓉味可以再劲D
环境清静, 情侣或朋友几个人倾下计唔错
但食物方面其实我觉得食开既新德里比较出色