一入餐厅,第一感觉系环境舒适,好有格调!服务员态度友善!打开餐牌劲多选择,由前菜小食主食到饮品甜品都好吸引!海盐焦糖泰式奶茶 Salted Caramel Thai Milk Tea $58 👍🏻劲好饮!!!必叫!唔会死甜,又有茶香,又有泰奶香,又有焦糖香,perfect 呀! 每一啖都有幸福嘅感觉!泰式椰子鸡汤 Coconut Chicken Soup $128 👍🏻充满椰子清甜同鸡香,加埋香茅,酸酸甜甜又香又开胃,好饮!唔会太辣,适合一啲食唔到辣嘅人!汤料都好正,浸系浓汤中令鸡肉口感倍感细滑嫩口!烧猪颈肉配青木瓜沙律 Grilled Pork Neck with Papaya Salad $158 👍🏻猪颈肉脂肪同肉嘅比例刚刚好,啲肉烧香过,加上有青柠香味嘅酸辣汁,好食!沙律都几 fresh!花胶鸡丝班兰金面 Pandan Noodles Khao Soi with Fish Maw & Shredded Chicken $158 👍🏻份量超足超大份!汤底似甜咖喱,非常浓郁!有脆口嘅面同浸系汤中嘅班兰面,两种口感。脆面明显用油炸过,充满油香!班兰面非常挂汁,加上本身弹牙嘅口感,一样

海盐焦糖泰式奶茶

Coconut Chicken Soup $128 👍🏻

花胶鸡丝班兰金面
份量超足超大份!汤底似甜咖喱,非常浓郁!有脆口嘅面同浸系汤中嘅班兰面,两种口感。脆面明显用油炸过,充满油香!班兰面非常挂汁,加上本身弹牙嘅口感,一样好食!花胶有花胶香,厚身又爽口;鸡肉丝切碎咁上一啲都唔鞋,仲微弹牙添。正呀!

海盐焦糖泰奶
花胶鸡丝斑兰金面