2017-09-26 842 浏览
又黎到太子觅食,朋友想食呢间第一肠粉,几前年是米芝连推介。今日系星期日,店内客人门可罗雀 。是热潮过去,还是米芝连既魔力?餐牌。最后,点了牛肉肠和菜干猪骨粥,因为外卖,唔记得影相。牛肉肠。没有选招牌肠粉,因为朋友想食牛肉,我很喜欢牛肉,但唯独不吃牛肉肠,因为唔喜欢烂烂的牛肉,但第一肠粉既手切牛肉粒肠我喜欢,选用手切牛肉粒,不是绞烂的牛肉,肠粉不够薄,但算滑。因为外卖,豉油不够多,少少摊冻了,建议堂食,先可以试到真正美味。3/5菜干猪骨粥。净系食肠粉点够饱,第一肠粉既粥只有猪骨粥,可选菜干或鸭肾,每碗粥都有一块猪骨,食落充满菜干和猪骨香味,食完唔会口渴。3/5总括黎讲,第一肠粉味道可以,我以前未食过,唔知有无退步,希望小店更努力提升或保持水准,才可以吸引更多人。
又黎到太子觅食,朋友想食呢间第一肠粉,几前年是米芝连推介。

餐牌。

最后,点了牛肉肠和菜干猪骨粥,因为外卖,唔记得影相。

3/5

3/5

2017-09-24
5 分钟 (外卖自取)