粉岭一直都没咩好食,想食烧肉,见到有呢间放题,估唔到平日都甘多人。第一次试每样叫啲鸡牛羊猪同海鲜都有点,仲点左啲前菜米子冻豆腐同海蜇野菜沙律。鸡肉有好多选择韩式芝士鸡腿肉,鸡翼等等,最正系有一盘芝士,将他整溶之后可以将鸡肉整到拉丝效果。好正,啲鸡肉好嫩滑。仲有其他鸡款,例如辣味噌鸡腿肉,岩盐日本鸡颈肉,辣味噌日本鸡颈肉, 都调味得好好。牛有个叫牛十品,包括牛舌,牛仔骨,牛腹肉,肩胛牛肉眼,牛板腱、牛颈脊,牛五花肉等,全部牛分布都好靓,好有牛味,我中意壶渍鲜滑牛,好新鲜。食到尼到已经有小小饱,猪方面,做到肥瘦均匀,我中意辣味猪腩片,他们仲有豚肉条,岩盐猪腩片和美国梅肉。羊架超大件,啖啖肉海鲜有三文鱼鯺,鱿鱼,青口,甲罗烧,多春鱼同帆立贝,鱿鱼真系好正,好弹牙,我用甲罗烧拌落香葱玉子饭食 一流的享受。蔬菜,我最爱食日本小甜薯加左小小牛油,好香,仲有翠肉瓜,菠萝,鸡髀菇,日本甜蕃薯,秋葵,粟米,样样都好足量,菠萝烧完超级甜。饮品方面任饮,有啲自家制茶饮,有啲就系纸包饮品

羊架超大件,啖啖肉

饮品方面任饮,有啲自家制茶饮,有啲就系纸包饮品