2024-07-29
喺呢度食过几次,之前食过佢嘅黑松露意粉,我嘅评语系呢个价位最好食嘅黑松露意粉!🤤-每次既服务态度好好今日去到要等位,去咗隔篱舖头睇嘢,个侍应特登行出嚟拍我话有位,搞到我都唔好意思🙈-Set Lunch叫咗 纽西兰顶级PS草饲肉眼牛扒配黑椒汁加薯条(仲配埋沙律或餐汤二选一、饮品)-首先嚟咗是日餐汤:甘笋忌廉汤🥣正常发挥嘅餐汤然后到主菜肉眼扒配薯条🍽️,肉眼扒唔系茶记𠮶啲薄薄一片,(当然未去到扒房嘅厚切),薯条份量好多,新鲜炸好,好好食👍🏻牛扒切开仲有肉汁流出嚟,而且唔系一般"拿"到变晒味嘅牛扒,好有牛味,$89一个set嚟计真系超值🫶🏻美中不足系成块牛扒唔系均一厚薄,大概有¼位置Overcooked😕饮品都系正常发挥,唔多讲-结论💬午餐嚟讲,呢一个价位嘅西餐真系物超所值,食咗几次都好满意💖价位唔太贵,服务质素好,食物出品唔错❣️商场仲有泊车优惠
每次既服务态度好好
首先嚟咗是日餐汤:甘笋忌廉汤🥣
正常发挥嘅餐汤
饮品都系正常发挥,唔多讲
结论💬
午餐嚟讲,呢一个价位嘅西餐真系物超所值,食咗几次都好满意💖
价位唔太贵,服务质素好,食物出品唔错❣️
商场仲有泊车优惠