2022-04-25 1413 浏览
疫情下因为限聚令好已经好耐无岀街食饭啦,今次一放寛返即刻同朋友黎个饭局☺️之前有朋友推荐呢间火锅店,今次我地都亲身黎试下先火锅店楼面不算很大,但环境还是很干净舒适的,店员服务还很热情,为我地介绍食物由于我地星期日聚餐,所以预先订位,订位时原来也有海鲜可预先订,即日新鲜入货的,于是我地就拣黎个象拔蚌入返正题讲下野食方面先,我地叫左一个烤鱼煲,一个鸡煲当食物到既时间,眼前一亮,大家都挂住相机食先😂😂😂俾大家眼睛旅行一下先仲有其他可以之后再睇,影完相后,我地迫不及待就开餐噜天啊~好好食,真心真系好好食,好好好食,重要❗️要讲三次佢呢个秘制得黎同一x鸡煲/元朗有某间烤鱼问题接近,但呢个有多种说不岀的好味,推荐一定要试呢个煲,而鸡煲方面可能我地拣小辣,所以没有太大惊喜,但还是很不错的两个煲到齐后,到我地一早预订既象拔蚌岀场啦好新鲜好鲜甜,果完真系即日拎货啊,无呃我地😂😂😂最后有样食物想赞既就系,虾乒老油条呢个我系香港生活左咁多我第一次食,好食岀色,推介总括,食物质数高,价钱合理,店员有礼,会再次光顾
之前有朋友推荐呢间火锅店,今次我地都亲身黎试下先

火锅楼面不算很大,但环境还是很干净舒适的,店员服务还很热情,为我地介绍食物

入返正题讲下野食方面先,我地叫左一个烤鱼煲,一个鸡煲

仲有其他可以之后再睇,影完相后,我地迫不及待就开餐噜

天啊~好好食,真心真系好好食,好好好食,重要❗️要讲三次

两个煲到齐后,到我地一早预订既象拔蚌岀场啦
好新鲜好鲜甜,果完真系即日拎货啊,无呃我地😂😂😂
象拔蚌

总括,食物质数高,价钱合理,店员有礼,会再次光顾
象拔蚌