2024-03-26 362 浏览
去咗上水广场呢间半开放式的Cafe ,仲系pet friendly可以带埋宠物来。 Cafe 装修以白、粉红为主,仲有好多绿色植物,感觉舒服😌一入到去见到个甜品柜好吸引,呢度嘅甜品每日都新鲜制作,睇见都想食😋。Set Lunch 餐单都有唔少选择,午餐包了是日餐汤或者沙律。🧡炭烧美国顶级西冷配薯条(8oz)🧡牛扒我选了Medium well ,生熟程度控制得好,切开见到肉的颜色也颇粉嫩,薯条热辣辣脆卜卜。🧡茄干蒜芯意大利粉🌱🧡店员介绍了这款pasta给食素的老公 ,用榄油加茄干炒过的意粉好香,也炒得够干身,喜欢佢加入了蒜芯吃起来很爽脆。甜品:💛Merci 之千与千寻💛见到佢哋新出呢个甜品好太吸引所以叫咗来试,正方形的系牛油香脆千层酥,四面外层都又香又脆,面头放了云呢拿雪糕、果仁、生果等,仲有麻薯,口感好丰富,呢个甜品超推介💕Drinks:☕️Hot Latte ☕️Hot black Coffee 这家Cafe 地点方便,环境几舒服,甜品吸引,食物同店员服务都好好👍🏻

🧡炭烧美国顶级西冷配薯条(8oz)🧡

🧡茄干蒜芯意大利粉🌱🧡