2019-01-18
好姊妹生日就当然要同佢庆祝下啦,呢晚就约左中意粉红色既佢黎到呢度食个生日饭,等佢做下“Girlbossss”先呢度既装修真系好pink pink 🌸🌸🌸所以当晚都见到唔少女生或者情侣黎撑台脚呢度食物既选拣都有唔少,样样都想试下既我地就决定要个Bossy Royal Set$388呢个set由前菜、头盘到主菜、主食都可以自己拣,弹性好高,当晚我地就以两款开胃既沙律打头阵之后既头盘小食都以三层既tea set层架送到上黎啦第一层系我地加左$38既Girl's 分享盘,拼盘有几款小食,岩晒我地呢d成日都心大心细又想试多几款味道既为食女生而第二层既系 流心芝士龙虾三文治呢个三文治绝无欺场,爆芝得黎仲内藏满满既弹牙龙虾肉架一定一定要趁热食呀底层就系店员推介我地试既 玉子烧,我地要左龙虾口味之后我地既主菜同主食都好快黎到啦主食之一就加左15蚊要呢碟 海胆忌廉蟹肉意粉creamy浓郁但唔会好漏,意粉既生熟程度都刚好,唔错唔错而个main我地就要左个一口牛,牛粒唔韧,同时都几有牛香,但就油左少少个晚我地仲每一order左杯drinks]我嗌既呢杯就系Thunderstorm$48,系杯荔枝同桃混合打成
呢度既装修真系好pink pink 🌸🌸🌸
所以当晚都见到唔少女生或者情侣黎撑台脚
之后既头盘小食都以三层既tea set层架送到上黎啦
而第二层既系 流心芝士龙虾三文治
呢个三文治绝无欺场,爆芝得黎仲内藏满满既弹牙龙虾肉架
一定一定要趁热食呀
底层就系店员推介我地试既 玉子烧,我地要左龙虾口味
之后我地既主菜同主食都好快黎到啦
主食之一就加左15蚊要呢碟 海胆忌廉蟹肉意粉
creamy浓郁但唔会好漏,意粉既生熟程度都刚好,唔错唔错
个晚我地仲每一order左杯drinks
我嗌既呢杯就系Thunderstorm$48,系杯荔枝同桃混合打成既smoothie,果香味道唔假,亦唔过甜,仲好大杯::star: