2021-09-06 55 浏览
餐厅主要以粉红色布置,真系好靓💕连野食都好靓😍~岩岩开将既时候已经好想去😚呢度啲饮品都好靓,但因为个日饮左太多野,最后冇叫到😖-✨慢煮和牛伴牛肝菌葱饭比起碟意粉,个人更加钟意呢个饭🥰 (不过真系个个人口味唔同🤣我既朋友就唔太钟意)。饭混合左薏米同小米,增加左口感🤪但饭粒的确系偏硬,可以软返啲会更好。酱汁浓郁,不过其实食落系带少少苦味,不过我几钟意😝牛肝菌同和牛粒份量比得一啲都唔吝啬🤓最惊喜系个和牛粒💯!肉质软腍带脂香,重牛味,冇咩筋唔会难咬👍🏻-✨花香特色大虾卡邦尼意粉意粉靭度适中,份量唔算好多,但啲虾就只只都几大只😆啲汁真系好多,唔洗怕啲意粉唔够味😛面头仲有少少芝士碎同葱花,捞埋粒蛋黄,提升味道😋-✨紫薯蛋饼配鲜奶麻糬蛋饼唔算好酥脆(不过可能我地摆耐左🤣),麻糬好软糯整得几好!不过我觉得整体有啲偏甜,味道就普普通通,冇咩惊喜🤣
✨慢煮和牛伴牛肝菌葱饭
✨花香特色大虾卡邦尼意粉